21 februarie 2020

Cristoiu: Nu cred că Gabriela Firea e pe primul loc la Bucureşti/ Cine crede analistul că va fi într-adevăr candidatul PNL la Primăria Capitalei

Alina Mihai

Poziţia de pe primul loc în sondaje a Gabrielei Firea la Capitală este o „supralicitare”, crede Ion Cristoiu, lucru pe care şi-l doreşte PNL pentru a arăta necesitatea unui candidat unic al dreptei care să fie desemnat dintre liberali.

Sursă foto: Mediafax

„Eu nu cred că Gabi Firea e pe primul loc”, a spus Cristoiu, care a făcut un comentariu acid la adresa casei de sondare a opiniei publice CURS, sugerând că „dl Iohannis, serviciile vor da sondaje, de exemplu sondajul CURS”.

„Toată lumea şi doamnei Firea li s-a umflat inima că e pe primul loc. Nu e pe primul loc”, a fost comentariul lui Cristoiu, adăugând că candidatul PNL are nevoie să impună întregii drepte să nu mai candideze nimeni.

„Pentru asta au nevoie de sperietoarea Gabriela Firea. Până când nu se vor resemna Nicuşor Dan şi alţii, ei vor supralicita Gabi Firea. Eu am privit cu suspiciune plasarea ei pe locul 1, pentru că ei au interesul la ora actuală să exagereze cu Gabi Firea, pentru a îşi impune un candidat”, a punctat anallistul politic.

În opinia sa, candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi Rareş Bogdan. „S-a stabilit, însă ei au o problemă. Nu mai e Violeta Alexandru, ea e pe ultimul loc. Spre tristeţea domnului Orban, va fi Rareş Bogdan. El va fi într-adevăr candidatul, dar el nu e şeful organizaţiei PNL Bucureşti”, a mai spus Cristoiu.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .